ZEN Ballroom este o locație modernă și inedită, care asigură cadrul ideal pentru desfășurarea evenimentelor speciale din viața dumneavoastră. Rezerva acum

Rezerva acum la ZEN Ballroom evenimentul mult visat 0763.419.097

Concept ZEN

Departe de oraș, un loc de poveste își cheamă musafirii. Prin simplitate, extravaganță, grandoare sau perfecțiune, ZEN Ballroom îmbracă, pe rând, câte o calitate, fiind un tumult de nestăpânit. Frumusețe nu doar ca locație, ci și în mâncarea și băutura select pregătite de către cei mai destoinici bucătari și barmani, servite cu profesionalism.

Locația ZEN Ballroom nu este numai o locație conceputa pentru a satisface și cei mai pretențioși miri. Locația noastră se întinde pe o suprafață de 1500 mp, ce dispune de parcare, spații verzi, piscină și zona de lounge, găzduind pana la 600 de persoane.

Suprafața generoasă de 900 mp a cortului poate găzdui un număr de invitați cuprins între 200 si 600 fiind o locație cochetă pentru orice proiect de eveniment.

Ingeniozitatea organizarii, calitatea desavarsita a decoratiunilor, atmosfera si grija fata de detalii definesc locatia noastra. Atmosfera este controlata printr-un sistem de aer conditionat de ultima generatie, parcare pazita acomodeaza in mod generos 100 de locuri, suficiente pentru orice tip de eveniment.

ZEN Ballroom acomodeaza toate tipurile de petreceri private sau corporate si evenimente mondene ori aniversare, in atmosfera pe care o alege clientul.

Fie ca va doriti o seara de eleganta aristocratica si lux discret sau optati pentru o petrecere cu ritm si culoare, dans si buna dispozitie, ori pentru o nunta la cort de vis sau botez, va stam la dispozitie cu toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura salii, aranjamentele scaunelor, decoratiunile florale, pana la meniuri ce satisfac orice exigenta, pregatite artistic de gastronomi renumiti, sau ambianta muzicala pe care o doriti.

Limitele a ceea ce va doriti le stabiliti doar dumneavoastra – noi suntem sa pregatim orice tip de eveniment aveti nevoie !

Avem experienta completa in organizarea de:

  • Evenimente private: petreceri aniversare, nunti, botezuri, reuniuni de toate tipurile, intr-o atmosfera care sa denote originalitate si eleganta. Gandim aceste evenimente pentru a lasa amintiri placute tuturor invitatilor si pentru a va conferi mandria de a fi gazda unei seri de neuitat.
  • Evenimente corporate: intruniri, conferinte, actiuni de training sau team building, petreceri corporate – evenimente in care business-ul bine facut se imbina cu placerile vietii intr-o atmosfera ce denota incredere, calitate premium si identitate proprie.
  • Evenimente speciale: cocktailuri, lansari de produs, prezentari de moda, dineuri, receptii, conferinte de presa si seri mondene – seri speciale in ZEN Ballroom, seri pentru care prietenii va multumesc, partenerii de afaceri va admira iar concurentii va invidiaza.

Echipa noastra reuneste specialisti cu experienta in organizarea a peste 400 de evenimente de anvergura, de la petreceri si serate mondene, la nunti, aniversari ori reuniuni de business a caror organizare ireprosabila naste ecouri in presa si amintiri de nesters pentru participanti.

Cu drag ECHIPA ZEN Ballroom,